luni, 25 februarie 2013

Sisteme de incalzire pentru picioare

Cosypedes ajunge la o temperatura de pana la 36 grade Celsius si consuma mai putin decat un bec cu putere medie. Bineinteles, conteaza tipul de pardoseala pe care sunt asezate aceste sisteme de incalzire pentru picioare. Reglajul se realizeaza in doua trepte, la o putere de maxim 60W. Incalzitorul pentru picioare este aparatul ideal in spatiile racoroase, cum ar fi chioscurile, depozitele, pivnitele, subsolurile.

incalzitor de picioare by cosy
Cum functioneaza Cosypedes? Incalzitorul este compus dintr-o rezistenta asezata intre doua placi nemetalice. Stratul care incalzeste efectiv picioarele se afla in partea de sus si este un material compozit cu bune caracteristici de transfer al caldurii, cu elemente minerale decorative incorporate. Stratul de jos este un bun izolator pentru caldura, asa incat caldura sa nu treaca in pardoseala, ci sa urce catre noi. Aparatul incalzitor este oval, gros de 10 mm si dimensiuni reduse 500 x 600 mm ceea ce il face sa fie usor de transportat in calatorii sau la serviciu.

Mochetele incalzitoare flexibile ce confera caldura sunt sisteme de incalzire pentru picioare ce pot fi folosite atat in interior cat si afara. Avantajul lor este ca au capacitate mare de disipare si asigura caldura eficient si foarte repede. Datorita culorii gri este un produs care rezista foarte bine la uzura si murdarie si se incadreaza perfect in orice ambient. Are limitator pentru temperatura, impotriva supraincalzirii. Dimensiunile sale generoase, 2 m lungime, il recomanda pentur spatii mai mari. Tensiune 230 volti.

Exista sisteme de incalzire a caror misiune este sa incalzeasca si sa mentina o temperatura ridicata pentru incaltamintea noastra, in cazul in care ne-am udat pantofii din cauza ploii sau cizmele au intrat la apa sau zapada. Daca uscam incaltamintea prea repede, materialul din care aceasta este confectionata se intareste si devine casant. De aceea, recomandam mocheta cu degajare de caldura constant. Astfel va ajuta Heat Master ca a doua zi sa va bucurati de confortul si calitatea incaltamintei uscate.

Pentru mai multe informatii, accesati Cosysolutions.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu