joi, 9 mai 2013

Intrebari frecvente despre becurile economice


Pentru ca multa lume este inca reticenta, iata cateva intrebari despre becurile economice ce va pot convinge ca sunt o alegere optima pentru viitor.
Ma ajuta becurile economice sa economisesc bani? Categoric da, consumul fiind cam de 5 ori mai mic, deoarece  sistemul lor consuma pe parcursul functionarii o cantitate din ce in ce mai mica de curent fata de cele normale care consuma aceeasi cantitate constant. 
Care este durata de viata a becurilor economice? Pentru ca sunt mai scumpe decat cele normale toata lumea isi pune aceastra intrebare. Acestea dureaza si  de 4 ori mai mult decat cele normale, asadar nu veti cheltui  ceea ce economisiti la facturi, pe achizitionarea becurilor.
Daca am becuri econnomice pot folosi potentiometre? Nu, la becurile economice nu se potrivesc aceste tipuri de intrerupatoare, aveti nevoie de cele clasice on/off.
Cat de tare se incing becurile economice? Niciodata la fel de rau precum cele normale asa ca dispare limita de putere a becului cauzata de cresterea periculoasa a temperaturii plafonierelor ce se pot plezni.
Cat de bine rezista la becurile economice la fluctuatiile de curent? Ca orice obiect electronic sau electrocasnic in fata fluctuatiilor de curent, nu rezista.
Conteaza marca becului economic? Da, pentru ca exact ca toate produsele de pe piata exista calitate dar si facaturi, poate ceva mai ieftine dar nu merita riscul pentru ca se poate arde rapid, poate sa nu fie chiar atat de economic sau sa nu lumineze la puterea indicata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu